Kotitalousvähennys

Seuraa meitä:

Siivouspalveluja Kotitalouksille ja Yrityksille! 

KOTITALOUSVÄHENNYS

 

Kun tilaat kotisiivouksen meiltä, voit vähentää arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50%

 

Vähennyksen voi saada sekä omassa kodissa ja vapaa-ajan asunnossa että puolison, edesmenneen puolison vanhempien tai vanhempien sukulaisten käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Mikä kotitalousvähennys on?

 

Kotitalousvähennys on ansio- ja pääomaverotuksessa tehtävä verovähennys, joka myönnetään yksityshenkilön maksaman veron määrästä. Toisin sanoen valtiolle maksettava vero vähenee kotitalousvähennyksen verran. Tässä kotitalous eroaa monista muista vähennyksistä, jotka tehdään tuloista eli ne pienentävät verotettavaa summaa.

 

Kotitalousvähennyksen saat siis kokonaan takaisin omaan käyttöösi!

Vähennystä voi saada kotitalous- tai hoitotyöstä, asunnon kunnossapitotöistä tai tietotekniikkalaitteiden asennuksesta. Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen kotitaloustyö sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Tavanomaisuudella tarkoitetaan työtä, jota tehdään yleisesti kodin ja siellä asuvien henkilöiden hyväksi. Myös vuokralainen saa vähennyksen kodissaan tehdyistä korjaustöistä, jotka asunto-osakeyhtiölain tai yhtiöjärjestyksen mukaan ovat osakkaan vastuulla. Myös piha-alue lasketaan kotiin kuuluvaksi.

Tällä hetkellä vähennyksen saa muun muassa muuttosiivouksesta sekä uusien huonekalujen kokoamisesta. Vähennystä ei saa esimerkiksi tarvikkeista, matkakuluista, kuljetuksista, muuttolaatikoiden pakkaamisesta tai huonekalujen purkamisesta, vaikka sen tekisi ammattijärjestäjä.

 

Kotitalousvähennyksen ehtona on, että laskuttava yritys on ennakonperintärekisterissä maksupäivänä. Olemme ennakonperintärekisterissä oleva yritys, joten voit tilata meiltä palveluja huoletta ja hyödyntää kotitalousvähennyksen etuja!

Kotitalousvähennys pähkinänkuoressa

 

Tilatessasi kotisiivouksen ilmoitamme sinulle kaksi hintaa:


-Yhteensä -hinta, jonka maksat tilatessasi palvelun.

-Kotitalousvähennyksen jälkeen -hinta, joka sinulle jää palvelusta todellisuudessa maksettavaksi, kun hyödynnät kotitalousvähennyksen.


Kotitalousvähennys on vuonna 2018 50% maksamasi palvelun hinnasta ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa.


Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100€ ja enimmäismäärä 2 400€.

Copyright @ All Rights Reserved

Bank