Siivouspalvelujen Hinnasto

Seuraa meitä:

Siivouspalveluja Kotitalouksille ja Yrityksille! 

Siivouspalvelu Hinnasto


 

Siivouskokonaisuuden valitseminen on helppoa, sillä hinta ja palvelukuvauksemme ovat avoimet ja selkeät. Siivouspalvelumme sisältää tehdyn työn, henkilöstökulut, matkakustannukset, vakuutukset sekä laadunvarmistamisen. Ota meihin yhteyttä niin katsomme yhdessä sopivan palvelupaketin.

Siivouskokonaisuudet Kotitalouksille


SOPIMUSSIIVOUS KOTI

Sopimussiivoukset ovat toimintamme perusta ja ylpeydenaihe. 

 

Huolehdimme kaikista kohteistamme lämpimällä ammattitaidolla.Tavoitteenamme on tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sopimussiivouksia pääkaupunkiseudulla.Pyrimme pitkään, hyvään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Se hyödyttää molempia osapuolia. Kestävä kumppanuus on korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden merkki.Sopimussiivouksia suunnitellessamme kartoitamme tilanteenne yksityiskohtaisesti. Rakennamme palvelukokonaisuuden tarpeidenne mukaan. Tiedätte tarkalleen, mitä saatte.

€ 16.00/h 

Kotitalousvähennetty hinta

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

KERTASIIVOUS KOTI

Kotisiivous ennen juhlia helpottaisi huomattavasti ja vähentäisi stressiä. 

 

Onko ylioppilasjuhlat, ristiäiset, syntymäpäivät tai muut juhlat tulossa ja juhliin liittyen on paljon järjesteltävää?  Kertasiivouksessa siivotaan asunto perusteellisesti tai jos asiakkaalla on erityistarpeita niin mennään asiakkaan tahtotilan mukaisesti. Voit mm. tilata meiltä pelkästään ikkunanpesun.

€ 16.00/h

Kotitalousvähennetty hinta

IKKUNOIDEN PESU KOTI

Hohtavan puhtaat ikkunat lisäävät asumismukavuutta ja päästävät luonnonvalon esteettä asunnon sisätiloihin.

 

Ikkunanpesu kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Me pesemme säihkyvän puhtaiksi kotitalouksien ja julkisten tilojen ikkunat, jotka ovat alle 10 metrin korkeudessa. Ikkunat on hyvä pestä ainakin vähintään kaksi kertaa vuodessa riittävän puhtaustason ylläpitämiseksi. Ikkunoiden säännöllinen pesu kannattaa, koska lasipintojen puhdistaminen käy silloin huomattavasti nopeammin ja vaivattomammin. Toteutamme ikkunoiden pesut säiden ollessa riittävän lämpimiä (vähitään +7 astetta), tavallisesti huhti-kesäkuussa sekä elokuun loppupuolelta aina lokakuuhun asti. Ikkunoita ei myöskään kannata pestä vesi- tai räntäsateella, kovan tuulen aikana tai kun aurinko paistaa suoraan ikkunaan. Esimerkiksi auringon lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun.

€ 16.00/h

Kotitalousvähennetty hinta

€ 32.00/h + ALV

REMONTTISIIVOUS KOTI

Usein asuntoihin tai tiloihin, joihin on tuotettu remontti, jää sisäilmaan ongelmia hienojakoisesta pölystä. Jätä nämä vaativat työt ammattilaisten käsiin!

 

Remontista syntyvä hienojakoinen pöly on usein ongelmana remontin jälkeen. Pölyn poistaminen edellyttää perustellista siivousta, sillä pöly on usein päässyt mm. lattialistojen väliin tai jopa kaappien sisäosiin.Remonttisiivous on työnä vaativaa ja edellyttää siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttäkin. Remonttisiivous edellyttää usein myös hengityssuojaimien ja suojahaalarien käyttöä. Siivouskaluston tulee olla remonttisiivoukseen tarkoitettua, sillä tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyn aiheuttamaa kuormitusta.Perusteellinen remonttisiivous edellyttää käytännössä myös ikkunoiden pesua. Hienojakoinen remonttipöly tarttuu tehokkaasti ikkunanpintoihin, joista se pesemättömänä leviää vähitellen asuntoon. 

€ 16.00/h

Kotitalousvähennetty hinta

€ 32.00/h + ALV

Siivouskokonaisuudet Yrityksille


TOIMISTOSIIVOUS

Jokainen toimistosiivous suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti..

 

Meidän suurin etumme on että pelaamme yhteen tiiminä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pieni. Pyrkimyksenä on aina pitää sama siivooja samassa kohteessa pitkiä ajanjaksoja, joka mahdollistaa sen että jokainen siivooja tuntee oman kohteensa käytännöt ja toimintatavat kuin omat taskunsa. 

TUOTANTOTILOJEN SIIVOUS

Tuotanto-, tehdas- sekä varastotilojen siivous

 

Erilaisten tehdas-, tuotanto- ja varastotilojen siivouspalvelut. Lerioc siivouspalvelu sisältää seuraavat asiat: sovittujen tehdastilojen koneellisen lattianpesun, toimistotilojen lattioiden kosteapyyhinnän, toimiston vapaiden pintojen kosteapyyhinnän työkorkeudelta, keittiö-, WC-, henkilökunnan sosiaalitilojen siivouksen, talouspapereiden ja käsisaippuoiden täytön, tarvittaessa toimitamme myös talouspaperit ja käsisaippuat kohteeseen .

ELINTARVIKEMYYMÄLÄN SIIVOUS

Lerioc elintarvikehygieniaosaaminen on ajan tasalla ja jatkuva kouluttautuminen takaa asiakkaillemme ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin.

 

Olemme ylpeitä laadustamme, mitä siistijämme toteuttaa. Myymäläsiivouksen haasteet ovat meille tuttuja ja osaamme huomioida vuodenaikavaihtelut ja kampanja-ajat. Elintarvikemyymälän palvelulinjasto sekä kala-liha- ja muut käsittelytilat ovat meille arkipäivää. Värikoodatut välineet ja alan tunnetuimmat aineet ja laitteet takaavat ammattimaisen ja korkealaatuisen työnjäljen. Elintarviketilojen säännölliset suursiivoukset hoituu oman palvelutiimimme toimesta säännöllisesti sovituin väliajoin.Siistijöidemme valintaan kiinnitämme suurta huomiota ja rekrytointivaiheen jälkeen työntekijämme koulutetaan kohteenne erityispiirteet huomioiden. Näin siistijänne osaa toimia kohteessanne vastuullisesti.

RAVINTOLASIIVOUS

Ravintolasiivouksen palvelumme kattavat kaikenlaiset ravintolat suurista yökerhoista pienempiin ruokaravintoloihin, kahviloihin ja pubeihin.

 

Ravintolasiivous voi sisältää tavallisen ylläpitosiivouksen lisäksi erilaisia lisäsiivouspalveluja, jotka olemme kehittäneet asiakkaiden avuksi, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Ruokaravintolassa keittiön siivous- ja tiskauspalvelumme helpottavat ravintolahenkilökunnan arkea ja pitävät heidän työympäristönsä siistinä. Päivystyssiivouspalvelumme pitää tilat siistinä ravintolan tai yökerhon ollessa auki. Teemme tarvittaessa myös remonttien jälkeiset suursiivoukset, sekä keittiöiden suursiivoukset.

IKKUNANPESU

Ikkunat kannattaa pestä 2-5 kertaa vuodessa sijainnista riippuen.

 

Ikkunoiden pesu on syytä jättää ammattilaisten käsiin ja tarjoammekin ammattitaitoisen ikkunoiden pesutiimin sekä korkealaatuiset välineet. Vilkasliikenteisten katujen varsilla olevien kohteiden ikkunat likaantuvat tavallista nopeammin. Otollinen aika ikkunoiden pesulle on säiden ollessa riittävän lämpimät. Meidän suosituksen mukaan ikkunat olisi hyvä pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Keväällä (maalis-toukokuu) ja syksyllä (syyskuu-lokakuu).Lerioc tarjoaa ammattitaitoisen ja motivoituneen ikkunanpesutiimin. Kun tilaat ikkunoiden pesun meiltä niin tuloksena on laadusta tinkimätön lopputulos järkevään hintaan. Hoidamme kotitalouksien sekä kaikenkokoisten yritysten ikkunoiden pesun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.Yrityksille tarjoamme toimistosiivouksen yhteydessä ikkunanpesun edulliseen pakettihintaan.

PORRASSIIVOUS

Siistit porraskäytävät ja muut yhteiset tilat ovat tärkeä osa taloyhtiösi viihtyisyyttä.

 

Tilaa porrassiivous meiltä ja varmistamme että rappukäytävät ovat siistit jokaisena vuodenaikana. Meidän suurin etumme on että pelaamme yhteen tiiminä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pieni. Pyrkimyksenä on aina pitää sama siivooja samassa kohteessa pitkiä ajanjaksoja, joka mahdollistaa sen että jokainen siivooja tuntee oman kohteensa käytännöt ja toimintatavat kuin omat taskunsa.

RAKENNUSSIIVOUS

Hyvin toteutettu rakennussiivous koostuu työnaikaisesta siivouksesta ja kaksivaiheisesta loppusiivouksesta.

 

Rakennussiivouksen tarkoituksena on poistaa rakentamisesta syntyvä jäte ja lika näkyviltä ja piiloon jääviltä pinnoilta. Työmaalla siivotaan purkutyövaiheessa, rakentamisen aikana sekä lopussa. Loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen puhtaustaso.

ERIKOISSIIVOUKSET JA MUUT LISÄPALVELUT

Suoritamme huoneistojen tyhjennyksiä ja desinfiointisiivouksia.

 

Jos ihmisen elämänhallinta pettää fyysisen tai psyykkisen sairastumisen johdosta, saattaa tavaraa ja roskaa kertyä kotiin hallitsemattomia määriä. Hamstraus ja suuret roskamäärät houkuttelevat tuholaisia, aiheuttavat terveys- ja hajuhaittaa sekä ovat paloturvallisuusriski. Sosiaaliviranomaiset ja pelastusviranomaiset joutuvat melko usein puuttumaan tapauksiin, joissa asunnosta on tullut tavaravuorten vuoksi vaarallisia. Asunnoille on määritelty palokuorma, joka tarkoittaa asunnossa tai talossa säilytettävän tavaran määrää. Jos palokuorma ylittyy, tulipalon riski kasvaa. Lisäksi vaaratilanteessa asunnosta pitää pystyä poistumaan nopeasti. Jos irtaimiston vähentäminen ei onnistu kehotuksista huolimatta, pelastusviranomainen voi asettaa uhkasakon tai teetättää työn ulkopuolisella, jolloin lasku toimitetaan asukkaalle. Taloyhtiö voi joutua ääritapauksissa häätämään asukkaan.

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

€ 32.00/h + ALV

Kysy hintaa!

Copyright @ All Rights Reserved

Bank